WAT ONS ZO ONWEERSTAANBAAR MAAKT...

Welkom in het paradijs van de desserten! Blijf zolang je wil! Gedreven chocolatiers en patissiers hebben deze heerlijke en hapklare desserten in potjes gemaakt en dit in perfecte porties, speciaal voor zoetekauwen. Ze zijn klein genoeg om je niet schuldig te voelen, maar zitten boordevol smaak om ware foodies naar de zevende hemel te brengen.

Even serieus, waarom zo lyrisch doen?

Ieder laagje smaakt zalig, daarom. Ben je iemand die laag na laag afschept of duik je liever diep om van alle laagjes tegelijk te proeven? Je zal sowieso weg zijn van de krachtige, evenwichtige smaken in onze kleine lekkernijen.

Wij maken alle soorten desserten, van zachthartige moelleuxs in keramische potjes tot frisse kaastaart met een zuurtje in, die jouw smaakpapillen verwennen met een explosie aan smaak. Neem een kijkje in ONZE KEUKEN voor het hele menu!

Dit gezegd zijnde … weet jij waarom onze desserten ECHT onweerstaanbaar zijn? Door de verrukkelijke, verse, smeuïge en smaakvolle ingrediënten!

Wat staat er op het menu?

WIJ ZETTEN DE TREND MET GROTE TOPPERS

Wij zetten graag de trend en daarom denken we het liefst out of the box voor onze desserten.

Wat is er nieuw?

Wel, we maken niet alleen de koekjes voor onze desserten zelf, maar bereiden sinds kort ook onze fruitpuree en karamel hier, in onze eigen keuken! Ingrediënten zijn daardoor minder lang onderweg en vertrekken vanuit onze keuken recht naar jou. Jij eet dus kraakvers en moeder natuur krijgt minder wegverkeer te slikken.

Of je nu al je huwelijksgasten feestelijk wil verwennen, of alleen gezelschap voor jezelf zoekt tijdens een nachtelijke Netflixmarathon … met onze prijzen is alles perfect mogelijk!